GES ile Sulama Sistemleri 17TEM
GES ile Sulama Sistemleri

Güneş Enerjili Sulama Sistemleri

Elektrik enerjisinin olmadığı yerlerde jeneratör kullanmamak için veya yüksek gelen elektrik faturalarına karşı alternatif bir yöntem olup güneş panellerinin ürettiği enerji ile pompaların/motorların çalıştırılmasıdır.
Güneş enerjili sulama sistemlerinin çalışma mantığı şudur;
Güneş panelleri DC elektrik üretir, üretilen elektrik solar pompa sürücü invertörü ile pompaların/motorların çalışma frekansına uygun AC elektriğe çevrilir ve pompalar/motorlar çalışır.
Güneş enerjili sulama sistemlerinde akü grubu genelde bulunmaz. Güneş doğduktan belli bir süre sonra sistem çalışmaya başlar, güneş batımında elektrik üretemediği için sistem duracaktır. Güneş enerjili sulama sistemini Açık (Open) konumunda bırakırsanız ertesi gün siz arazinize gitmeseniz bile sistem güneş doğumundan belli bir süre sonra otomatik olarak çalışmaya başlayacaktır.
Güneş enerjili sulama sistemlerinde 1 hp (beygir) pompalar ile 150 hp (beygir) pompalara kadar tüm pompa ve motorlar çalıştırılabilmektedir. Güneş enerjili sulama sistemlerine zamanlayıcı bağlanabilmektedir. Sizin belirleyeceğiniz zaman dilimlerinde çalıştırılması mümkündür. Bu sayede günün istediğiniz saatlerinde güneş enerjili sulama sistem otomatik açılıp-kapanacaktır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.